Magic News

VIDEO - Elton John a filmat o reclamă de Crăciun şi a emoţionat pe toată lumea

Reţeaua de magazine John Lewis and Partners din Marea Britanie a produs deja reclama de Crăciun, o poveste de Crăciun magică inclusă într-un scurt-metraj în care apare nimeni altul decât Elton John.

Reclamele create de John Lewis sunt aşteptate în fiecare an cu mare nerăbdare, magazinele a căror istorie a început în anul 1864 pe Oxford Street fiind recunoscute pentru clipurile memorabile.

În “The Boy and the Piano”, artistul ne aminteşte cum anumite cadouri pot schimba vieţile unor oameni. Clipul se adresează atât părinţilor cât şi copiilor, telespectatorii putând vedea cum Elton John se întoarce în copilăria sa, trecând prin unele dintre cele mai importante momente ale carierei lui.

Artistul în vârstă de 71 de ani cu o carieră de 50 de ani şi cu peste 300 de albume vândute îsi aminteşte astfel cum într-o zi de Crăciun mama lui i-a oferit un cadou care i-a schimbat destinul.

Elton John şi-a anunţat la începutul acestui an turneul de adio, “Yellow Brick Road” începând deja în America. Artistul va susţine 300 de concerte pe parcursul a 3 ani în cele mai mari săli de spectacole din lume.