Magic News

Feli Donose a devenit mama unei fetiţe. Ce nume frumos are aceasta!

Feli Donose (32 de ani) a adus pe lume primul ei copil, o fetiţă perfect sănătoasă care a venit pe lume la Spitalul Universitar.

Artista este cea care le-a dat fanilor săi marea vestea, publicând prima fotografie cu fetiţa, pe care o ţine pe piept.

Feli a mărturisit că se simt bine amândouă şi a dezvălui numele fetiţei, Nora Luna. “Peste tot cerul rasuna ca SUNTEM BINE IMPREUNA! Bine ai venit pe lume, Nora Luna mea!”

„Nora Luna e deja cea mai importanta fiinţă din viaţa mea! În călătoria spre viitor, ‘culeg’ de pe drum fel şi fel de informaţii şi sfaturi care să mă ajute în acest nou şi minunat rol de mămică”, spunea artista de curând.

Feli Donose şi-a surprins fanii în urmă cu câteva luni, dezvăluind prin intermediul melodiei “Două inimi” că este însărcinată.

Tatăl fetiţei este Cătălin, pe care Feli l-a cunoscut în urmă cu un an la o nuntă, cei doi având la început o relaţie la distanţă, deoarece iubitul ei locuia de 3 ani în străinătate. Acesta s-a mutat în România pentru a fi alături de iubita lui, care a mărturisit că a ştiut din primele clipe că vrea ca el să fie tatăl copilului ei.

Feli Donose a devenit cunoscută după ce a participat la emisiunea “Vocea României”. “Cine te crezi?”, primul său single a ajuns pe primul loc în topurile muzicale, iar urmatoarele piese, “Creioane colorate”, “Timpul”, “Acasă” s-au bucurat de acelaşi succes. La începutul anului 2018 Feli a cântat împreună cu Smiley melodia “Vals”, iar piesa a devenit rapid una dintre cele mai difuzate.