Magic News

Robert De Niro divorţează de soţia sa după o relaţie de 30 de ani

Robert De Niro, actorul cult din “Taxi Driver” sau “Racing Bull”, astăzi în vârstă de 75 de ani, şi actriţa şi cântăreaţa Grace Hightower, care formează un cuplul de 30 de ani şi au 20 de ani de căsătorie, s-au hotărât să divorţeze.

Potrivit unei surse citată de Page Six, cei doi nu mai locuiesc împreună, iar actorul a fost văzut încă din vară participând singur la mai multe evenimente.

Cei doi sunt împreună din 1987, an în care s-au întâlnit pe când ea lucra într-un restaurant din Londra, iar în 1997 s-au căsătorit. Mariajul lor a fost marcat de infidelitatea actorului, care a înşelat-o  pe Grace cu modelul Toukie Smith, cu care a avut gemeni.

În1998 s-a născut Elliot, fiul lui De Niro şi al lui Grace, care a fost diagnosticat cu autism, iar un an mai târziu, actorul a cerut divorţul. În acea perioadă, războiul lor pentru custodia copilului a ţinut prima pagină a ziarelor.

În 2004, cei doi şi-au dat o nouă şansă şi şi-au reînnoit jurămintele, familia mărindu-se în 2011 cu o fetiţa, Helen, născută de o mamă surogat.