Magic News

Katy Perry este artista cel mai bine plătită în anul 2018

Katy Perry a fost desemnată de revista Forbes drept artista cel mai bine plătită în anul 2018, ea devasându-le astfel pe Taylor Swift şi Beyonce.

În perioada iunie 2017-iunie 2018, interpreta melodiei “Teenage Dream” a obţinut venituri de 83 de milioane de dolari, bani proveniţi din concerte şi din emisiunea American Idol unde a fost jurat.

Astfel, Katy Perry a încasat câte un million de dolari pentru fiecare concert susţinut în cadrul turneului Witness şi un salariu de 25 de milioane de dolari ca jurat.

Pe locul doi în clasamentul Forbes se află Taylor Swift al cărei album, “Reputation” s-a vândut extrem de bine, asigurându-i tinerei artiste venituri de 80 de milioane de dolari. În ciuda succesului albumului şi turneului mondial Reputation Stadium Tour, Taylor nu a reuşit să o detroneze pe Katy, perioada luată în calcul avantajând-o doar pe iubita lui Orlando Bloom.

Beyonce a reuşit să se claseze pe locul trei, artista având încasări de 60 de milioane de dolari, bani obţinuţi din vânzarea albumelui “Everything Is Love”, lansat împreună cu Jay-Z, soţul ei, şi urmat de un turneu mondial, “On the Run II”.

În continuarea clasamentului le găsim pe Lady Gaga, cu 50 de milioane de dolari şi pe Rihanna, cu 37,5 milioane de dolari.