Magic News

Cum îşi petrece Celine Dion timpul liber

Înainte de ultimele reprezentaţii pe care le va susţine la Las Vegas, Celine Dion are puţin timp liber, de care profită din plin.

Artista a mers recent să vadă pelicula “Bohemian Rhapsody”, cel mai aşteptat film al anului, şi s-a fotografiat lângă afişul cu Freddie Mercury.

Fan Michael Jackson şi Barbra Streisand, cu care a şi cântat în duet, Celine Dion iubeşte şi muzica legendarei trupe Queen, iar cântăreaţa nu putea rata premiera filmului realizat de Bryan Singer.

Pentru acest eveniment, Celine Dion, care şi-a reinventat look-ul în ultimii ani, a ales o pereche de pantaloni de piele şi un body alb cu motive galbene şi negre, semnat Proenza Schouler, o piesă care costă 595 de dolari.

“I love Freddie Mercury” este mesajul scurt, dar foarte sugestiv postat de Celine Dion pe Instagram.

“Bohemian Rhapsody” este lider în box-office-ul american, filmul urmărind istoria legendarei trupe Quenn din anii 70 şi până la concertul sustinut la evenimentul caritabil Live Aid din 1985 de pe Stadionul Wembley. Îl rolul lui Freddie Mercury îl descoperim pe actorul Rami Malek, care are sanse mari să fie nominalizat la Premiile Oscar. În weekend-ul premierei, filmul a avut încasări de 50 de milioane de dolari în America.