Magic News

Cum a fost primit filmul “Bohemian Rhapsody” în cinematografele americane

Pelicula “Bohemian Rhapsody”, cu actorul american de origine egipteană Rami Malek în rolul lui Freddie Mercury, a debutat pe primul loc în box-office-ul nord-american.

În primul weekend de la lansare, cel mai aşteptat film biografic al anului a avut încasări de 50 de milioane de dolari în primele 3 zile de la lansarea în America şi de 141 de milioane de dolari la nivel global.

Filmul regizat de Dexter Fletcher urmăreşte cele mai importante momente din istoria celebrei trupe Queen, până la moartea lui Freddie, în 1991, din cauza SIDA.

Din distribuţia peliculei fac parte Rami Malek (Freddie Mercury), Ben Hardy (Roger Taylor), Joseph Mazzello (John Deacon) şi Gwilym Lee (Brian May).

Filmul nu a reuşit să împresioneze însă şi criticii, care au spus ca scenariul este slab. şi distorsionează realitatea. În acelaşi timp, se vorbeşte despre interpretarea magistrală a lui Rami Malek, care are şanse să fie nominalizat la Premiul Oscar.

Drama “A Star Is Born”, cu Lady Gaga în rolul principal a coborât pe locul 4 , în al 5-lea weekend de lansare având încasări de 11,1 milioane de dolari.