Magic News

Marian Ionescu şi Cristi Enache de la Direcţia 5, la Magic FM - Despre concertul de la TNB şi noul single “Îţi promit”, unul dintre cele mai frumoase cântece

Marian Ionescu şi Cristi Enache (Direcţia 5) au fost invitaţi astăzi la Magic FM. Am ascultat în premieră, “Îţi promit”, noul single al trupei, iar cei doi au vorbit despre concertul de la Teatrul Naţional din Bucureşti, din 12 noiembrie.

Trupa “Direcţia 5” are un album nou, “În culori”, iar la concertul de la TNB formaţia va cânta 6 melodii, pe care le-a probat deja în turneul lor.

“Sunt cântece care nouă ne plac foarte mult, am testat reacţia publicului, am testat dacă sunt potrivite cu ce simţim noi”, a spus Marian Ionescu.

Artistul a dezvăluit că de Anul Nou Direcţia 5 va cânta la Braşov şi a spus, de asemenea, care sunt planurile trupei pentru 2019: “Ne gândim că vom cânta în continuare şi că vom putea trece prin cât mai multe oraşe”.

Cristi Enache a spus că îşi doreşte să cânte la Miercurea Ciuc şi a dezvăluit că a cântat în Ungaria.

Direcţia 5 se află în prezent în turneu, urmând să cânte în perioada următoare la Piteşti, Constanţa, Buzău, Bacău.

La Magic FM s-a auzit în această dimineaţa noul single “Îţi promit”, versurile fiind scrise de Liliana Ştefan, iubita lui Dan Bittman. “Am furat-o de la Holograf pe Liliana. Sunt 3 cântece scrise de ea pe acest album.”

“<Îţi promit> este unul dintre cele mai frumoase cântece pe care le-am lansat şi avem un răspuns foarte bun din partea publicului”, a declarat Cristi Enache, care a spus că până acum şi-a îndeplinit toate promisiunile pe care le-a făcut.