Magic News

Madonna caută bucătar personal. Ce salariu oferă artista şi ce pretenţii are

Cu o avere estimată la 550 de milioane de dolari, Madonna este în căutarea unui bucătar personal, iar artista oferă 143.000 de dolari pe an pentru ca acesta să gătească pentru familia ei şi să o urmeze pe ea şi pe cei şase copiii ai săi peste tot în lume.

Bucătarul pe care diva îl va alege va găti în principal în reşedinţele acesteia din Londra, Lisabona şi New York şi o va însoţi în deplasările sale.

Postul de bucătar este pentru o persoană care are experienţă şi care ştie să prepare mâncare Kusher, cu specific iudaic.

Madonna şi cei 6 copii ai săi, Lourdes (22 de ani), Rocco (18 ani), David (13 ani), Mercy James (12 ani) şi gemenele Stella şi Esther (6 ani) preferă preparatele simple şi sănătoase.

Artista adoră bucătăria italiană, risotto fiind printre preparatele preferate, dar diva mănâncă şi hamburgeri sau preparate americane din curcan şi vită.

De asemenea, cântăreaţa în vârstă de 60 de ani mănâncă şi sushi/sashimi, dar şi tradiţionalele preparate englezeşti, cartofi cu peşte sau fasole cu cârnaţi de pui.

Persoanele alese vor susţine două interviuri, unul cu o echipă britanică de specialişti HR şi al doilea cu cântăreaţa. Acesta îi va oferi bucătarului pe lângă salariu şi alte avantaje: posibilitatea de a călători gratis în lumea întreagă, asigurare de sănătate şi de viaţă, cazare de lux, posibilitatea de a-şi vedea zilnic familia, care îl va putea însoţi în deplasări.

În schimb, bucătarul personal va semna un contract de confidenţialitate şi nu va putea face dezvăluiri despre viaţa privată a Madonnei.

Madonna îşi împarte timpul între Londra, New York şi Lisabonna, artista ajungând în Portugalia după ce fiul ei, David, a fost primit la Academia de fotbal a echipei Benfica. Artista a cumparat la Lisabona un palat cu 12 camere, construit în secolul XVIII.