Magic News

Tina Turner a vorbit, în sfârşit, despre fiul său care s-a sinucis

Craig Raymond, fiul cel mare al Tinei Turner, s-a sinucis în luna iulie, iar celebra artistă a vorbit abia acum despre această dramă.

Cântăreaţa şi-a deschis sufletul în cadrul unui interviu pentru BBC News, mărturisind ca nu înţelege motivele pentru are acesta s-a împuşcat.

“Nu ştiu ce l-a împins la acest gest extrem, pentru că în acel moment al vieţii lui mi-a spus că nu mai întâlnise niciodată o femeie ca aceea cu care era. Trebuia să mi-o prezinte de ziua lui, în luna august. Îşi redecorase apartamentul pe care i l-am cumpărat acum mulţi ani. Avea un nou job, lucrând ca agent imobiliar în California, şi acest lucru îl făcea fericit. Nu ştiu ce l-a doborât, daca nu e ceva legat de singurătate. Dar când mă gândesc la asta, mă întreb de ce nu a apelat la prietena lui?”

De asemenea, Tina Turner a dezvăluit că fiul său cel mare era foarte introvertit, foarte timid, iar acum, când ascultă ultimele lor conversaţii remarcă o schimbare la acesta. “Ultimele conversaţii au fost diferite şi nu mi-am dat seama de asta decât după ce s-a sinucis.”

Craig era fiul Tinei Turner cu saxofonistul Raymond Hill. Cântăreaţa avea doar 18 ani când l-a născut, iar copilul a fost adoptat ulterior de primul soţ al artistei, muzicianul Ike Turner.  

O fire extrem de sensibilă, Craig a fost traumatizat în copilărie de relaţia tensionată dintre Tina şi Ike, motiv pentru care artista a încercat să se sinucidă, pentru ca în 1978 să divorţeze de soţul ei. Craig avea însă să fie marcat pe viaţa de comportamentul violent al lui Ike.