Magic News

Janet Jackson, celebrată la Gala MTV Europe Music Awards 2018

Cântăreaţa americană Janet Jackson va primi premiul Global Icon la Gala MTV Europe Music Awrads 2018, care se desfăşoară pe 4 noiembrie la Bilbao, în Spania.

Artista va cânta cu această ocazie şi câteva dintre cele mai cunoscute melodii ale sale, inclusive cel mai recent single, “Made for Now”.

“Janet este, fără îndoială, unul dintre cele mai mari staruri. Vocaţia ei artistică incredibilă a deschis uşi pentru nenumăraţi alţii şi a influenţat cultura pop timp de trei decenii şi numărătoarea continuă”, a declarat Bruce Gillmer, director al MTV International.

Janet Jackson este şi unul dintre cei mai bine vânduţi artişti la nivel global. Discurile lansate de de artistă, 11 până în prezent, s-au vândut în peste 160 de milioane de copii pe plan mondial. 

Artista are în palmares şase premii Grammy şi şapte American Music Awards, a fost nominalizată la Premiile Oscar şi Globul de Aur pentru „Cel mai bun cântec original” - „Again” (1993, „Poetic Justice”) -, şi are două nominalizări la Emmy. În 2018, ea a primit Icon Award la Gala Billboard Music Awards.

Cel mai recent hit al său, “Made for Now” a debutat în topul iTunes, clipul având 45 de milioane de vizualizări.

Gala MTV Europe Music Awards 2018 va fi prezentată de actriţa şi cântăreaţa Hailee Steinfeld, carea re în palmares o nominalizare la Premiile Oscar.  

Ceremonia se va desfăşura la Centrul Expoziţional Bilbao şi va fi transmisă în reţeaua MTV, în peste 180 de ţări.