Magic News

Cel mai adorabil moment de la nunta Prinţesei Eugenie. Prinţesa Charlotte a fost protagonista!

Prinţesa Eugenie a avut o nuntă de vis la sfârşitul săptămânii trecute, nepoata Reginei Elisabeta a II-a căsătorindu-se la Castelul Windsor cu Jack Brooksbank.

Mirii au avut parte de multe momente frumoase şi emoţionante, dar şi de o şedinţă foto oficială realizată de fotograful Alex Bramall.

Acesta i-a surprins pe miri alături de familia regală, dar şi de paji şi domnişoare de onoare, roluri care le-au revenit, bineînţeles, şi Prinţului George şi Prinţesei Charlotte, copiii Ducilor de Cambridge.

După ce Palatul Kensington a publicat fotografiile oficiale de la nuntă, Prinţesa Eugenie a dezvăluit o fotografie adorabilă de la şedinţa foto, în care mirii sunt înconjuraţi de cei mici. În centrul imaginii se află Prinţesa Charlotte, în vârstă de 3 ani şi jumătate, care râde din toată inima în timp ce o priveşte pe mireasa, care nu-şi poate stăpâni nici ea zâmbetul.

În mesajul care însoţeşte fotografia, Eugenie le multumeşte tuturor celor care au fost alături de ei: “Jack și cu mine dorim să mulțumim tuturor celor care ne-au făcut ziua atât de specială și mulțumim pentru toate urările minunate”.

Iată că prinţesa Charlotte a reuşit şi de data aceasta să atragă atenţia, asa cum se întâmplă de fiecare dată cu fetiţa Prinţului William şi a lui Kate Middleton.