Magic News

Nicole Kidman a vorbit despre căsătoria sa cu Tom Cruise. Cum a ajutat-o mariajul să nu fie hărţuită sexual

Într-un articol scris pentru New York Magazine, actriţa Nicole Kidman a dezvăluit ca mariajul său cu Tom Cruise a protejat-o de hărţuirea sexuală.

Cei doi actori s-au cunoscut în 1990 pe platourile de filmare ale peliculei “Days of Thunder” şi s-au căsătorit foarte repede. Mariajul lor a durat 11 ani, perioadă în care au format unul dintre cele mai puternice cupluri de la Hollywood şi în care au adoptat doi copii.

În texul scris acum, Nicole povesteşte că această căsătorie a protejat-o de hărţuirea sexuală de la Hollywood.

“M-am căsătorit foarte tânără, dar nu pentru a avea putere. Am făcut-o pentru a fi protejată. M-am căsătorit din dragoste, dar să fiu maritată cu un om foarte puternic m-a ajutat să nu fiu hărţuită sexual. Munceam, dar eram foarte ferită. Când am ieşit din asta, la 32-33 de ani era ca şi când trebuia să mă maturizez.”

Actriţa în vârstă de 51 de ani a mărturisit că îi este greu să vorbească despre căsătoria cu Tom Cruise.

 „Să fiu căsătorită cu Tom Cruise la vârsta de 22 de ani este ceva despre care am ezitat mereu să vorbesc, pentru că sunt căsătorită acum cu bărbatul care este marea mea iubire (Keith Urban) şi pare o chestiune lipsită de respect.”

Nicole Kidman şi Keith Urban s-au căsătorit în 2006 şi au două fiice împreună, Sunday, născută în 2008, şi Faith, născută în 2011 de o mama surogat.