Magic News

Coloana sonoră a filmului “A Star Is Born” semnată de Lady Gaga şi Bradley Cooper, este pe primul loc în Billboard 200

Bradley Cooper şi Lady Gaga demonstrează încă o dată că au reuşit să facă din filmul “A Star Is Born” o peliculă de mare succes.

Bine primit de critici şi de public, “A Star Is Born” are si o coloană sonoră incredibil de frumoasă la care au contribuit cei doi artişti. Aceasta a debutat pe primul loc în Billboard 200 după ce albumul s-a vândut în 231.000 de unităţi.

Lady Gaga a mai fost prezentă în fruntea clasamentului american al albumelor cu „Joanne” (2016), „Cheek to Cheek”, colaborarea ei cu Tony Bennett (2014), „ARTPOP” (2013) şi „Born This Way” (2011).

În plus, ea este cântăreaţa cu cele mai multe albume clasate pe primul loc în decurs de un deceniu, depăşind-o pe Taylor Swift, care are patru.

Filmul „A Star Is Born”, regizat de Bradley Cooper, care joacă alături de Lady Gaga, a generat încasări totale de 94,2 milioane de dolari în Statele Unite şi Canada în cele zece zile de la premieră.

Lungmetrajul este cea de-a patra versiune „A Star Is Born”, după cea cu Barbra Streisand şi Kris Kristofferson din 1977, cea cu Judy Garland şi James Mason din 1954 şi originalul din 1937, cu Janet Gaynor şi Fredric March.

În Billboard 200 sunt înregistrate cele mai populare albume din Statele Unite pe parcursul unei săptămâni, pe baza consumului multi-metric, care include vânzarea de copii fizice ale discurilor, single-urilor (10 cântece înseamnă un album) şi activitatea online (1.500 de descărcări sunt egale cu un album).