Magic News

Totul despre nunta Prinţesei Eugenie cu Jack Brooksbank

Pe 12 octombrie, la Castelul Windsor, Prinţesa Eugenie, strănepoata Reginei Elisabeta a II-a şi verişoara Prinţilor William si Harry, se va căsători cu Jack Brooksbank.

Astfel, monarhia britanică va avea parte de o nouă nuntă regală după ce în luna mai Prinţul Harry s-a căsătorit cu Meghan Markle.

Extrem de implicaţi în protejarea mediului, mirii au plănuit o nuntă 100% eco, în care să nu existe obiecte de plasticşi al cărei preţ se ridică la 3 milioane de euro.

În total, la nuntă vor fi 1200 de persoane, iar Prinţul William si Kate Middleton, la fel ca şi Prinţul Harry şi Meghan Markle vor fi prezenţi la ceremonie.

Prinţul George şi Prinţesa Charlotte vor fura, cu siguranţă, şi de data aceasta toate privirile, cei doi copii urmând şă fie cavaler, respective domnişoară de onoare.

Pe lista invitaţilor se află modelul Cara Delevingne şi cântăreaţa Ellie Goulding, bune prietene cu mireasa, dar şi Robbie Williams.

De asemenea, la ceremonie poate veni şi cuplul Amal şi George Clooney, mirele fiind ambasador al brand-ului de tequila creat de celebrul actor.

Nu se ştie încă ce rochie va purta mireasa, însă aceasta a dezvăluit că a ales o creaţie a unui designer britanic.

Cât despre verighete, acestea sunt din aur galez, iar tortul de nuntă va fi creat de Sophie Cabot.