Magic News

Ducesa de Cambridge, aspru criticată pentru imaginea pe care a afişat-o după ce a născut-o pe Prinţesa Charlotte

Kate Middleton a surprins pe toată lumea după ce a devenit mama Prinţesei Charlotte, Ducesa de Cambridge apărând în faţa maternităţii cu fetiţa ei în braţe la doar 7 ore după ce o născuse.

Era într-o rochie elegantă, alba cu flori galbene, machiată şi purtând tocuri şi afişând un look incredibil pentru o femeie care abia născuse.

Într-o serie de eseuri publicate în “Feminists Don’t Wear Pink and Other Lies”, actriţa Keira Knightley este cea care o critică acum pe Ducesă pentru această perfecţiune pe care a afişat-o.

Keira a devenit mama unei fetiţe în 2015, acelaşi ani în care s-a născut şi Charlotte, iar actriţa a vorbit despre propria sa experienţă.

 „Faptul că Ducesa de Cambridge a ieșit din spital șapte ore mai târziu, machiată și cu pantofi cu toc în picioare, a fost nerealist și un aspect de neatins pentru o mulțime de femei.

Keira a descris fotografiile cu Kate și copiii săi drept „fața pe care lumea vrea să o vadă” şi a vorbit despre imaginea nerealistă pe care Ducesa a transmis-o celorlalte femei.

„Ascunde. Ascunde-ne durerea, corpurile care sunt sfâșiate, sânii care se scurg, hormonii care o iau razna. Fii frumoasă! Fii stylish, nu-ți arăta câmpul de luptă, Kate! Șapte ore după ce te-ai luptat cu viața și cu moartea, șapte ore după ce corpul îți este sfâșiat, însângerat, în timp ce o ființă iese din el. Nu arăta! Nu spune! Stai acolo cu fiica ta și fii fotografiată de un grup de fotografi”.

Acelaşi lucru s-a întâmplat şi anul acesta când Kate l-a născut pe Prinţul Louis, iar la scurt timp a părăsit maternitatea într-o rochie roşie Jenny Packham. Era machiată şi coafată.