Magic News

Pe ce melodie au dansat Principele Nicolae şi Alina Binder la nunta lor

Principele Nicolae s-a căsătorit duminică cu Alina Binder, ceremonia fiind organizată la Sinaia, iar petrecerea având loc la cazinoul din oraş.

Cei doi şi-au aşteptat invitaţii în Salonul Oglinzilor şi au deschis petrecerea cu un dans pentru care s-au pregătit cu coregraful Andrei Ştefan, care a lucrat în trecut la emisiunea “Dansez pentru tine”.

“Am avut plăcerea și onoarea să realizez dansul mirilor pentru Nicolae al Romaniei și Alina-Maria de Roumanie în această seară atât de specială pentru ei. Vă mulțumesc, dragii mei, pentru încredere și prietenie!”, a scris coregraful pe pagina lui de Facebook.

Melodia pe care au dansat Nicolae şi Allina este “Gramofon” a lui Eugen Doga, cei doi oferind unul dintre cele mai frumoase momente ale serii.

Dacă la biserica, Alina a purtat o rochie Parlor, din mătase naturală, cu voal şi broderie lucrată manual, cu motive tradiţionale româneşti, la petrecere, aceasta a apărut într-o rochie vaporoasă, fără mâneci, cu gulerul decorat cu perle şi a putut dansa lejer în cea mai frumoasă seară.

Peste 300 de invitaţi au asistat la nunta de la Sinaia, nu însă şi Casa regală a României, care a refuzat invitaţia după ce Principele Nicolae a fost exclus de Regele Mihai din linia de succesiune a Casei Regale.