Magic News

Cântăreţul francez Charles Aznavour a murit la vârsta de 94 de ani

Charles Aznavour, unul dintre cei mai talentaţi şi apreciaţi artişti din Franţa , a murit la vârsta de 94 de ani, a anunţat agentul său de presă citat de AFP.

Artistul a încetat din viaţa la locuinţa sa din les Alpilles (Bouches-du-Rhône). După un turneu în Japonia, Charles Aznavour şi-a anulat concertele pe care ar fi trebuit să le ţină în această vară deoarece ce şi-a fracturat mâna.

Pe numele sau adevarat Shahnourh Varinag Aznavourian s-a născut într-o familie de emigranţi armeni din Paris şi a devenit celebru în momentul în care Edith Piaf l-a luat cu ea într-un turneu în Franţa şi America.

A fost descries ca Frank Sinatra al Franţei, apărând în peste 60 de filme şi scriind peste 1000 de melodii in care a cantat despre iubire. 

Printre cele mai cunoscute melodii ale sale sunt: "Tous Les Visages de l'Amour", "Hier Encore", "Les Jours Heureux ", "La Boheme", "Que C'est Triste", "Non, Je N'ai Rien Oublié", "Il Faut Savoir ", "Toi et moi", "Le Temps", "Emmenez-Moi", "Ave Maria", "Ils Sont Tombes".