Magic News

Lady Gaga, pe covorul roşu la Veneţia prezentându-şi primul său film

Lady Gaga a fost o apariţie electrizantă la Festivalul de film de la Veneţia unde şi-a prezentat filmul “A Star Is Born”, o peliculă în care joacă alături de Bradley Cooper.

Cu părul său blond coafat pe spate şi o spectaculoasă rochie roz cu pene, Lady Gaga a păşit pe covorul roşu, în timp ce numeroşi fani o aclamau.

Filmul “A Star Is Born” a fost prezentat în afara competiţiei oficiale şi este cel de-al 3-lea remake al peliculei lui William A. Wellman, lansată în 1937.

Au urmat filmele lui George Cukor din 1957, cu Judy Garland, respectiv Frank Pierson, în 1976, cu Barbra Streisand în rolul principal. În film, Lady Gaga o interpretează pe Ally, o tânără cântăreaţă aflată în ascensiune, care însă se îndoieşte de talentul său.

Artista care a vândut peste 180 de milioane în lumea întreagă a vorbit despre începuturile sale, făcând o paralelă cu personajul său.

“La început Ally, nu credea în ea, în timp ce eu când am început la 19 ani mergeam din bar în bar căutând de muncă, credeam cu adevărat în mine.”

Bradley Cooper, cel care regizează primul lui film, a povestit căt de bine s-a înţeles încă de la prima întâlnire cu Lady Gaga. “Făcând filmul, am putut să o vedem cântând în fiecare zi şi am uitat că suntem la muncă.”

Iniţial, Clint Estwood trebuia să regizeze acest film în care rolul principal ar fi trebit să-i revină lui Beyonce. În final, iată-i pe Bradley Cooper şi Lady Gaga pe afişul acestui film, iar prestaţiile lor sunt extrem de convingătoare. Noi abia aşteptăm să vedem filmul!