Magic News

Cum arată actorii din “Grease” la 40 de ani de la premiera filmului. John Travolta şi Olivia Newton-John, din nou împreună

Au trecut 40 de ani de la premiera filmului “Grease” lansat pe marile ecrane în vara anului 1978 şi considerat unul dintre filmele cult din istoria cinematografiei.

La 4 decenii de la premieră, actorii John Travolta, 64 de ani si Olivia Newton-John, 69 de ani, s-au reîntâlnit pentru o aniversare specială în Beverly Hills, la Samuel Goldwyn Theater.

Cele două staruri i-au interpretat în filmul “Grease” pe Sandy Olsson şi Danny Zuko, iar reîntâlnirea lor a fost un moment emoţionant şi foarte plăcut.

Actorii au pozat împreună cu zâmbetul pe buze şi au făcut chiar şi câteva mişcări de dans în faţa fotografilor prezenţi la eveniment.

La 69 de ani, Olivia Newton-John arată incredibil, actriţa purtând o pereche de pantaloni albi, un sacou alb şi un top roz. John Travolta a ales o ţinută casual combinând o cămaşă, o vestă şi un sacou cu o pereche de jeanşi.

Filmul “Grrease” a fost cel mai mare succes al anului 1978, comedia muzicală marcând o întreagă generaţie fascinată de povestea de iubire dintre Dany şi Sandy, care păreau să nu aibă nimic în comun.

Travolta avea 24 de ani când a jucat rolul lui Dany, tânarul liceean care o va seduce pe Sandy, studenta din Australia. După “Grease, pentru Travolta a urmat o perioadă lipsită de succese notabile, pâna la apariţia în celebrul “Pulp Fiction”.

Pentru Olivia Newton John, filmul “Grease” i-a propulsat cariera muzicală, iar cântecele de pe colona sonoră a filmului au ajuns rapid în fruntea topurilor. “You’re the One That I Want” sau “Summer Nights” au devenit adevărate hit-uri. Actrita şi cqntăreaţa a lansat mai multe albume, a jucat în serialul “Glee”, iar luna mai 2017 îşi anula mai multe concerte din cauza unui cancer de sân care recidivase.  

Foto: Gettyimages.com