Magic News

Margot Kidder, interpreta lui Lois Lane în "Superman", s-a sinucis

Actriţa Margot Kidder, celebră pentru interpretarea personajului Lois Lane în filmul “Superman”, si care a fost găsită moartă în luna mai, s-a sinucis, au anunţat medicii legişti care s-au ocupat de caz.

Margot Kidder a recurs la alcool si droguri pentru a se sinucide, ea fiind descoperită fără viaţă pe 13 mai în locuinţa sa din Livingston, statutul Montana.

Actriţa avea 69 de ani şi în urma cu mulţi ani fusese diagnosticată cu tulburare bipolară, boală despre care a vorbit în 1996 într-un interviu pentru revista “People”.

Într-o declaraţie comună a familiei şi a poliţiei se arată că toţi cei “care suferă de boli mintale, dependenţă şi/ sau gânduri suicidale să solicite consiliere şi tratament“.

Maggie McGuane, fiica actriţei a declarat: „Este important să fii deschis şi onest, aşa că nu există nicio ruşine în a ne confrunta cu această situaţie“, ea îndemnându-i pe toţi cei care au probleme să ceară ajutor.

Margot Kidder a jucat în patru filme din franciza "Superman", în perioada 1970 - 1980, avându-l ca partener pe Christopher Reeve, care a murit în 2004.

Atriţa a mai jucat în pelicula „The Great Waldo Pepper“, unde l-a avut ca partener pe Robert Redford şi în „Some Kind of Hero“, film în care a apărut alături de Richard Pryor.

De asemenea, ea a putut fi văzută şi în serialul de televiziune „Smallville“ (2004), consacrat tinereţii lui Superman.