Magic News

Beyonce - Cu sinceritate despre gemeni, sarcină şi corpul său după ce a născut

Beyonce este vedeta numărului de septembrie al revistei Vogue America, pentru care a realizat o şedinţă foto specială si a acordat un interviu emoţionant.

Artista de culoare s-a lăsat fotografiată de tânărul Tyler Mitchell, în vârstă de 23 de ani, declarând că în urmă cu mulţi ani i s-a spus că va fi greu să fie pe coperta unei reviste, pentru că persoanele de culoare nu vând.

Iată că Beyonce a contrazis totul, iar acum străluceşte pe coperta Vogue, în timp ce tânarul fotograf este tot un afro-american, Tyler Mitchell fiind primul artist de culoare care realizează o copertă Vogue.

Cântăreaţa şi-a dorit să pozeze fără prea mult machiaj, lucru care s-a şi întâmplat, ea încercând să le amintească astfel oamenilor că trebuie să-şi aprecieze frumuseţea naturală.

Beyonce a povestit că anul trecut şi-a adus gemenii pe lume în urma unei operaţii de cezariană de urgenţă. Avea aproape 100 de kilograme, tensiune arterială şi de o luna stătea la pat. “Sănătatea mea şi a copiilor era în pericol, prin urmare a fost nevoie de o cezariană de urgenţă. Am petrecut mai multe săptămâni la neonatologie.”

Din fericire, a putut conta pe sprijinul soţului ei, “Jay-Z”, pe care l-a numit “soldat” şi de care s-a declarat mândră.

După ce a născut, Beyonce a acceptat faptul că are multe kilograme în plus, şi-a acordat timp, a devenit vegetarian un timp, renunţând la cafea, alcool şi suc de fructe.

Spre deosebire de prima sarcină, după care a fost presată să slăbească rapid în 3 luni, de data aceasta lucrurile au stat diferit. Abia dupa 6 luni dupa naşterea lui Sir şi Rumi, artista a început să se pregătească pentru Festivalul de la Coachella.