Magic News

Dua Lipa ar putea cânta piesa principală de pe coloana sonoră a noului film “James Bond”

Dua Lipa ar putea fi alegerea producătorului noului film “James Bond” pentru a interpreta piesa principală de pe coloana sonoră.

În vârstă de 22 de ani şi bucurându-se de o popularitate foarte mare, Dua Lipa are şanse mari să se facă auzită pe coloana sonoră a celui de-al 25-lea lungmetraj din seria “James Bond” ale cărui filmări vor începe în această toamnă.

Cel care a făcut primele dezvăluiri este Mikey Goldsworthy, membru al trupei “Years and Years” într-un interviu pentru BBC Radio 5 Live.

“Am crezut că ne vor întreba pe noi dacă vrem să facem piesa tematică pentru film, dar cred că o face Dua Lipa. Ar trebui cumva să nu spun asta?”

”Ai cumva niște informații pe care noi nu le avem?” l-a întrebat prezentatorul.

Artistul a continuat însă: ”Nu știu. Mă simt prost acum. Am stricat totul. Ei bine, sperăm că așa e, și apoi vom face noi piesa.”

Numele cântareţei Dua Lipa este deja vehiculat de câteva luni în legătură cu acest proiect: “Mi-ar plăcea să fac asta, însă nu am înregistrat… pentru moment”, a declarat artista în luna mai.

Ea le-ar putea succeda celebrilor Adele şi Sam Smith care au cântat piesele de pe ultimele filme cu James Bond şi au câştigat Premiul Oscar pentru Cel mai bun cântec original.