Magic News

Prinţul George, un nou portret la aniversarea de 5 ani. Cum a fost surprins

Prinţul George a împlinit 5 ani pe 22 iulie, iar Palatul Kensington a publicat un nou portret cu acesta, aşa cum obişnuieşte la fiecare aniversare a lui.

Fotografia adorabilă este realizată de Matt Porteus, fotograf care lucrează cu familia regală britanică şi îl surprinde pe micul prinţ zâmbind din toată inima.

George este extrem de fericit, fiul ducilor de Cambridge fiind îmbrăcat într-o cămaşă albă cu bleu, şi pantaloni bleumarin şi stând cu spatele la un perete de la Clarence House.

Astfel îmbrăcat, prinţul a apărut la botezul fratelui său mai mic, Prinţul Louis, fotografia fiind făcută chiar în ziua de 9 iulie, când a avut loc evenimentul.

“Ducele şi Ducesa de Cambridge sunt bucuroşi să dezvăluie un nou portret al Prinţului George pentru a celebra cea de-a 5-a aniversare a alteţei sale regale”, este mesajul care însoţeşte fotografia, Kate şi William mulţumindu-le tuturor pentru mesaje.

La aniversarea de 1 an a lui George, părinţii lui au publicat o fotografie cu acesta la Muzeul de istorie naturală din Londra, la 2 ani, George a apărut în braţele tatălui lui, fotografia fiind realizată de celebrul Mario Testino. Pentru aniversarea de 3 ani, băieţelul este surprins jucându-se cu Lupo, câinele familiei, în timp ce la aniversarea de 4 ani a fost publicat un portret, la fel ca şi anul acesta.