Magic News

Catrinel Marlon, ambasador al Fundaţiei “Andrea Bocelli”

Modelul Catrinel Marlon şi cântăreţul italian Andrea Bocelli se cunosc de mulţi ani, Catrinel apărând în cel mai nou videoclip al artistului, iar acum legătura specială dintre ei se concretizează înr-un nou proiect.

Românca a fost numită ambsador al Fundaţiei “Andrea Bocell”  în cadrul unui eveniment exclusivist care a avut loc în Italia şi a fost organizat de designerul Ermanno Scervino.

Implicată în numeroase acţiuni caritabile, Catrinel Marlon, care şi-a construit în Italia o carieră în lumea modei şi cinematografiei, a fost numită ambsador al fundaţiei deoarece este o persoană cu integritate morală şi care este condusă de valori precum respectul pentru demnitatea persoanei.

Primul eveniment la care Catrinel va participa în noua ei calitate este Gala Celebrity Fight Night, ce va avea loc în luna septembrie, la Florenţa, Porto Venere şi Verona.

De asemenea, Catrinel va fi una dintre vocile campaniei de strângere de fonduri prin SMS, prin care fundaţia sprijină oamenii din zonele distruse de cutremurul care a lovit centrul Italiei.

Fundaţia “Andrea Bocelli” a fost înfiinţată în 2011 de Andrea Bocelli şi soţia lui, Veronica Berti Bocelli, cu scopul de a ajuta persoane aflate în dificultate din cauza bolilor, sărăciei şi excluziunii sociale, misiunea fundaţiei fiind „Empowering people and communities”.