Magic News

Rochia de mireasă a actriţei Sharon Tate va fi scoasă la licitaţie

La 50 de ani de la moartea lui Sharon Tate, rochia ei de mireasă va fi scoasă la licitaţie la Los Angeles.

Sharon a îmbrăcat rochia în 1968, când s-a căsătorit cu regizorul Roman Polanski, iar la licitaţie vor mai fi scoase şi alte piese vestimentare din garderoba actriţei.

Astfel, vor mai putea fi cumpărate o rochie purtată de Sharon în timpul unui interviu, rochia purtată la Gala Globurile de Aur, precum şi cea pe care a îmbrăcat-o în 1966 la Festivalul de Film de la Cannes.

Se aşteaptă ca rochia de mireasă alb ivoire purtata de Sharon să fie cumparată cu o suma între 25 si 50 de mii de dolari.

În 2019 se împlinesc 50 de ani de când Sharon Tate, un adevărat icon la Hollywood, a fost omorâtă de clanul Manson. Soţia lui Roman Polanki era însărcinată în opt luni şi jumătate, iar moartea ei a şocat Hollywood-ul.

Anul viitor va avea premiera filmul regizat de Quentin Tarantino, “Once Upon a Time in Hollywood” a cărui acţune este plasată în anul 1969, anul asasinării lui Sharon Tate. Filmul în care joacă Leonardo DiCaprio, Brad Pitt şi Margot Robbie nu este o biografie a lui Charles Manson, însă şi-a propus să surprindă atmosfera tulbure a acelui an.