Magic News

Michael Buble a dezvăluit sexul celui de-al 3-lea copil

Familia lui Michael Buble se va mări în curând, iar artistul, tată a doi copii, a dezvăluit pentru prima dată sexul celui de-al treilea bebeluş.

După doi băieţi, Noah şi Elias, Michael Buble şi soţia lui, Luisana Lopilato, vor avea o fetiţă: “Fetiţa mea se va naşte peste 3 săptămâni şi nu am mai spus asta până acum. Vom avea o fiică.”, a declarat cântăreţul canadian la un post de radio.  

Michael Buble şi soţia lui au trecut prin momente dramatice după ce fiul lor cel mare a fost diagnosticat cu cancer. Din fericire, băieţelul, supus unui tratament în America, a învins boala, spre marea bucurie a întregii familii.

În martie 2018, pe covorul rosu al unei gale, Juno Awards, desfăşurată la Vancouver, Luisana, a dezvăluit că este însărcinată cu cel de-al treilea copil. Venită împreună cu soţul ei, actriţa şi cântăreaţa născută în Argentina şi-a etalat burtica de gravidă, iar cei doi au radiat de fericire după lunile extrem de dificile în care au tremurat pentru viaţa micuţului Noah, care a primit cumplitul diagnostic la sfârşitul anului 2016.

Michal Buble şi Luisana Lopilato se iubesc de aproape un deceniu, în 2009, artistul dedicându-i melodia “Haven't Met You Yet”.