Magic News

Angelina Jolie - Apariţie demnă de o prinţesă la Londra

Aflată în Anglia, Angelina Jolie a participat la un eveniment cu totul special, iar actriţa americană a reuşit să iasă în evidenţă cu outfit-ul ei.

În calitate de “Honorary Dame Grand Cross of the Most Distinguished Order of St  Michael and St George”, ea a luat parte la o ceremonie aniversară a Ordinului Arhanghelului Michael, desfaşurată la Catedrala St. Paul din Londra.

Angelina a primit distincţia Honorary Dame în 2014 din partea Reginei Elisabeta a II-a, care i-a recunoscut contribuţia la prevenirea violenţei sexuale pe timp de război, precum şi activitatea în calitate de Ambsador al Înaltului Comisariat ONU pentru refugiaţi.

Actriţa s-a conformat momentului şi şi-a făcut apariţia într-un outfit ivoire, inspirat parcă de ţinutele purtate de Kate Middleton.

Angelina a arătat ca o prinţesă în creaţia Ralph&Russo, accesorizată cu pălărie, mănuşi, clutch şi pantofi, în aceeaşi nuanţă ivoire.

Regina Elisabeta a II-a ar fi trebuit sa fie prezentă la eveniment, însă şi-a anulat participarea deoarece nu s-a simtit bine. Este pentru prima dată în ultimii doi când regina îşi anulează o apariţie publică.

Foto: Gettyimages