Magic News

Keith Urban şi Nicole Kidman - Mesaj emoţionant la 12 ani de căsătorie

Muzicianul Keith Urban şi actriţa Nicole Kidman au aniversat 12 ani de căsătorie, ocazie cu care au dezvăluit şi secretul relaţiei lor.

Într-un mesaj publicat pe Instagram, Keith Urban a scris: „12 ani în care sufletele noastre au dansat împreună. O aniversare fericită, babygirl. Te iubesc nespus de mult.”

Artistul de muzică country şi-a însoţit textul de o fotografie mai veche în care el cântă la pian, iar Nicole dansează fericită.

În cei 12 ani de când sunt împreună, cei doi au devenit un cuplu foarte sudat, Nicole Kidman reuşind să găsească bărbatul perfect pentru ea după ce mariajul cu Tom Cruise a eşuat.

Nicole Kidman şi Keith Urban s-au întâlnit în 2005, la un eveniment, şi s-au căsătorit în 2006, la Sidney. Părinţi a două fetiţe, una născută de o mama purtătoare, cei doi au dezvăluit că nu stau mai mult de două săptămâni departe unul de altul şi nu-şi trimit niciodată mesaje, pentru că acestea pot fi interpretate, preferând să-şi vorbească faţă în faţă.

“Ne place să petrecem timpul împreună. Ne distrăm mult împreună şi avem nevoie să fim împreună”, a declarat actriţa într-un interviu recent.