Magic News

“Once Upon a Time in Hollywood” - Prima fotografie cu Brad Pitt şi Leonardo DiCaprio din noul film al lui Tarantino

“Once Upon a Time in Hollywood”, noul film regizat de Quentin Tarantino, este cea mai aşteptată peliculă a anului viitor.

Filmul a cărui acţiune este plasată în 1969 spune povestea Hollywood-ului din acel an, bulversat de moartea tragică a actriţei Sharon Tate. Însărcinata în 9 luni, aceasta era iubita regizorului Roman Polanski şi a fost omorâtă de membrii clanului lui Charles Manson.

Alături de Brad Pitt şi Leonardo DiCaprio, în film joacă Margot Robbie, distribuită în rolul lui Sharon Tate, dar şi Al Pacino, aflat la prima colaborare cu Tarantino, şi Kurt Russell.

Filmările au început la Los Angeles, pelicula având un buget de 95 de milioane de dolari şi fiind programată să fie lansată pe 9 august 2019, dată simbolică, atunci când se implinesc 50 de ani de la comiterea crimelor.

Leonardo DiCaprio joacă rolul lui Rick Dalton, un star al filmelor western, în timp ce Brad Pitt a fost distribuit în rolul lui Cliff Booth, dublura lui Rick. Ambii se luptă să îşi continue carierele într-un Hollywood care se schimbă.