Magic News

Sandra Bullock, cu lacrimi în ochi despre experienţa de mamă

Sandra Bullock a jucat în multe filme, a câştigat Premiul Oscarul, însă nimic nu se compară cu experienţa sa de mamă.

Actriţa în vârstă de 53 de ani, mama lui Louis şi a Lailei, doi copii în vârstă de 8, respectiv 6 ani, pe care i-a adoptat, a vorbit cu multă emoţie despre ce înseamnă pentru ea să fie mamă.

Sandra şi-a deschis sufletul în cadrul interviului acordat jurnalistei Hoda Kotb, care a fost difuzat luni, în impul show-ului American „Today”.

Sandra Bullock se află pe afişul peliculei “Ocean’s 8”, care a avut avanpremiera la New York, însă pentru ea tot ceea ce contează sunt copiii ei.

“Să fiu mamă, mi-am dat seama «Asta este ceea ce trebuia să fac atunci când m-am făcut mare». Nu să fiu actriţă, ci să fiu mamă”, a declarat actriţa.

După uraganul Katrina, ea a avut un sentiment straniu, simţind că undeva acolo este şi copilul ei.

În 2006 a început procesul de adopţie a lui Louis, şi l-a încheiat ca mamă singură după ce a divorţat de soţul ei.

„M-am uitat la el şi doar am spus: «Oh, iată-te». A fost ca şi cum ar fi fost mereu acolo. A fost ca şi cum era croit pe curbura mâinii mele. M-a privit în ochi şi era… înţelept. Copilul meu era înţelept.“

Louis a determinat-o să mai adopte un copil şi aşa familia ei s-a mărit cu Laila, iar Sandra Bullock a devenit un exemplu pentru numeroase familii.

Jurnalista Hoda Kotb a rezonat puternic cu emoţiile Sandrei, pentru că şi ea a adoptat la 52 de ani o fetiţă.

Actriţa a oferit o adevărată lecţie de viaţă: „Sper că spunându-mi povestea, oamenii îşi vor da seama că nu există un capăt de drum. Există sute de mii de copii care sunt gata să fie copiii voştri. Eşti un părinte pentru totdeauna din clipa în care accepţi iubirea acelui copil“