Magic News

Johnny Depp, de la sex-simbol la un look care starneste ingrijorare

Aflat in turneu cu trupa The Hollywood Vampires, Johny Depp nu afiseaza doar un look nou. Fostul sex simbol de la Hollywood starneste cu adevarat ingrijorare din cauza aspectului sau: a slabit foarte mult si pare bolnav.

In asteptarea lansarii filmului "City of Lies", Depp strabate Europa impreuna cu Alice Cooper si Joe Perry, sustinand concerte. 

Toata atentia este indreptata insa spre interpretul lui Jack Sparrow, care este extrem de slab si palid in cele mai recente fotografii.  

In fata numeroaselor zvonuri care au inceput sa circule despre starea de sanatatea a lui Johnny Depp, fotograful Kyler Clark, care insoteste trupa in acest turneu, a tinut sa lamureasca lucrurile. 

Acesta a postat o fotografie cu actorul si a dezvaluit ca Johnny Depp este doar obosit din cauza ritmului din ultima luna. "Johnny Depp pe scena, la Hamburg, in Germania, cu The Hollywood Vampires. Este bine. Ne mișcăm foarte mult într-un ritm frenetic și suntem cu toții foarte obosiți. Arata cineva bine atunci cand se trezeste? E cineva frumos când doarme? În ce stare poti fi cand zbori zilnic timp de o lună în cele patru colțuri ale lumii?"

Iarna trecuta, Johnny Depp a filmat "Richard Says Goodbye", o pelicula in care joaca rolul unui profesor a carui viata se schimba cand afla ca sufera de o boala in faza terminala. Pentru a interpreta acest personaj, Depp a trbuit sa slabeasca, dupa care a urmat turneul cu The Hollywood Vampires. Dupa acest turneu epuizant, Depp va avea cu siguranta nevoie de o vacanta.