Céline Dion și-a prezentat documentarul la New York

Céline Dion a apărut alături de fiul ei, René-Charles, la avanpremiera de la New York a documentarului despre viaţa ei, “I Am Celine Dion”.

Cântăreaţa a revenit în lumina reflectoarelor după mai mulți ani de absență și după anunțul bolii sale, artista suferind de "sindromul persoanei rigide". Pe 25 iunie, pe Prime Video va fi lansat documentarul eveniment "I Am: Celine Dion", în care se vorbeşte despre starea sa de sănătate.

Ea s-a aflat la New York pentru marea avanpremieră, și nu a fost singură cu această ocazie. Îmbrăcată în alb, vedeta a fost însoțită de fiul ei cel mare, René-Charles. O apariție rară pe care fotografii s-au grăbit să o surprindă, scrie elle.fr.

“Vă mulțumesc vouă, fanii mei, prezența voastră în călătoria mea a fost un dar neprețuit", a declarat Céline Dion după difuzarea documentarului. Ea a continuat despre copiii ei: "Desigur, nu aș fi aici fără dragostea și sprijinul zilnic al copiilor mei minunați. Îți mulțumesc René-Charles. Vă mulțumesc Nelson. Mulțumesc, Eddy. Vă mulțumesc foarte mult". Multe voci susţin că artista ar putea cânta la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimipice de la Paris.

În luna aprilie, Celine s-a aflat pe coperta versiunii franceze a revistei Vogue, declarând: "Am ales să lucrez cu tot corpul și sufletul, din cap până în picioare, cu o echipă medicală. Vreau să fiu cât mai bună. Obiectivul meu este să văd din nou Turnul Eiffel!”