Magic News

Salma Hayek, în costum de baie. Acum şi în urmă cu 20 de ani

Pe covorul roșu sau pe rețelele de socializare, Salma Hayek nu trece niciodată neobservată.

Actrița în vârstă de 57 de ani s-a amuzat postând pe contul ei de Instagram o fotografie din anul 1999 şi una de acum. De fiecare dată, purtând costum de baie. Iar actriţa pare că nu a îmbătrânit nici măcar o zi.

Mai mult, Salma Hayek arată chiar mai radiantă decât înainte. Ea a dezvăluit o fotografie într-un bikini maro, făcută în 1999 pentru campania H&M. „Aproape două decenii mai târziu”, se citește pe următorul slide, urmat de o altă fotografie cu ea într-un costum de baie dintr-o singură bucată, făcută recent.

Salma apare pe marginea unei piscine, întinsă în aceeași poziție ca acum douăzeci de ani, cu o pereche de ochelari și o pălărie de paie pe cap. În cea de-a treia fotografie, Salma Hayek își face un selfie cu capul pe spate și părul în apă. Postura este o trimitere la actorul Édgar Ramírez într-o ședință foto din 2020 pentru revista L'Officiel. „Unele ipostaze nu se demodează niciodată”, a scris ea în legendă.


Deloc surprinzător, postarea a stârnit o serie de reacții: „Ești sexy pentru eternitate”, „Frumusețe atemporală”, „Tot la fel de frumoasă ca în prima zi”, „Nu îmbătrânești, doar devii din ce în ce mai frumoasă...” și „Salma Hayek trebuie să bea doar vin, pentru că devine mai bună cu vârsta”, au exclamat fanii ei în comentarii.

Dar care este secretul ei pentru a arăta atât de radiantă la aproape 60 de ani? În cadrul podcastului Let's Talk Off Camera al lui Kelly Ripa, soția lui François-Henri Pinault a dezvăluit sfatul ei surprinzător împotriva îmbătrânirii... Meditația.

„Din cauza multor dureri în corpul meu și a problemelor de sănătate, am dezvoltat această formă ciudată de meditație pe care încă o evoluez”, explică ea înainte de a adăuga: „Când nu o fac pentru o vreme, ghiciți ce? Nu numai că fața mea începe să se lase și totul începe să cadă. Hernia mea de disc, problema de la gât, problema de la șold, gleznele... încep să cedez".