Magic News

Rod Stewart, într-o fotografie rară de familie, împreună cu toţi cei 8 copii

Rod Stewart este bine cunoscut pentru familia sa foarte numeroasă, având opt copii cu cinci femei, ceea ce face dificil să se vadă cu toţii în acelaşi timp.

Dar o nuntă este o ocazie foarte specială, iar Sir Rod a reușit să adune întregul clan Stewart pentru nunta fiului său, Liam. Liam s-a căsătorit cu Nicole Artukovich la biserica Sfântul Ignațiu din Dubrovnik, Croația, în prezența a numeroase rude.

Astfel, pe lângă fiul de un an al fericitului cuplu, Louie, au fost prezenți și ceilalți copii ai lui Rod: Sarah, Kimberly, Sean, Sean, Ruby, Renee, Alastair Wallace și Aiden Patrick. A treia și actuala soție a lui Rod, Penny Lancaster - și mama lui Alastair Wallace și Aiden Patrick - a fost prezentă, la fel ca și cea de-a doua soție a lui Rod, Rachel Hunter, care este mama lui Liam și Renee.


„Sunt extrem de mândru că am asistat la frumoasa ceremonie de nuntă a fiului meu Liam cu mireasa sa Nicole”, a declarat Rod pe Instagram. „Ce uniune minunată a familiei Stewart și a familiei Artukovich. Fie ca ei să continue să găsească bucurie, iubire și râs atâta timp cât vor trăi și să aibă alți copii.”