Magic News

Cyndi Lauper şi-a anunţat turneul de adio, “Girls Just Wanna Have Fun Farewell Tour”

Cyndi Lauper a anunțat datele pentru ceea ce va fi ultimul său turneu, numit „Girls Just Wanna Have Fun Farewell Tour”.

Turneul se va desfăşura între jumătatea lunii octombrie și începutul lunii decembrie, iar Cyndi Lauper va concerta în toată America de Nord. Deși a lăsat să se înțeleagă că i se vor alătura „invitați speciali”, cântăreața nu a dat încă numele cuiva anume.

Înaintea turneului său de adio, Cyndi Lauper va susține un mare concert la Royal Albert Hall din Londra, pe 26 iunie, înainte de a apărea la Festivalul Glastonbury, în weekendul următor. Acesta va fi primul ei concert solo în Marea Britanie în ultimii opt ani.


De asemenea, ea urmează să lanseze un documentar intitulat “Let The Canary Sing”, care le va oferi fanilor o perspectivă asupra carierei și moștenirii sale prin intermediul unor imagini de arhivă și interviuri cu artista, precum și cu alte mari personalități ale muzicii, precum Boy George și Patti LaBelle.

Vara trecută, Cyndi Lauper a lansat piesa „Oh, Dolores”, produsă pentru serialul “The Horror of Dolores Roach”. Noul single a coincis cu debutul serialului, în care Cyndi Lauper are o apariție ca invitată.

Anterior, Cyndi Lauper a colaborat cu Dolly Parton, Debbie Harry la coloana sonoră a comediei “80 for Brady”.