Magic News

Noi veşti despre starea de sănătate a lui Kate Middleton

Apar noi veşti desprea starea lui Kate Middleton, care suferă de cancer şi urmează un tratament de chimioterapie preventivă.

„A fost o mare ușurare faptul că tolerează medicația și se simte de fapt mult mai bine”, a declarat un prieten de familie pentru revista Vanity Fair.

Kate Middleton a fost văzută în ultimele zile alături de familia sa, fapt ce a generat numeroase speculații despre momentul în care prințesa va reveni la angajamentele oficiale. Este puțin probabil ca ea să se întoarcă la muncă până anul viitor, spun sursele pentru Vanity Fair. Daily Mail a relatat că Kate s-ar putea întoarce chiar în această toamnă, însă nu a fost planificată o dată oficială de revenire.

Revista VF a fost informată că Kate nu se grăbește să se întoarcă la muncă, concentrându-se în întregime pe recuperarea ei. Potrivit unei surse bine „Nu există un calendar și cu siguranță nu se grăbește. Va reveni când se va simți pregătită și când va primi undă verde din partea echipei sale medicale. Dar ea se va întoarce la muncă 100%, nu există nicio îndoială.”

Deși și-a suspendat toate îndatoririle legate de muncă, Kate a fost ținută la curent cu raportul de referință publicat săptămâna trecută de Royal Foundation Centre for Early Childhood și de grupul de lucru pentru afaceri aferent, un consilier dezvăluind anterior că a citit raportul și a fost informată despre el. Cu toate acestea, un purtător de cuvânt al Palatului Kensington a subliniat că știrea nu ar trebui să fie privită ca un exemplu de revenire a ei la muncă.

Prințesa de Wales nu a participat la niciun angajament public oficial din ziua de Crăciun. Din cauza absenței ei îndelungate din lumina reflectoarelor şi după numeroase speculaţii, ea a a ținut să dea vestea despre cancerul ei printr-un mesaj video. Potrivit unor persoane din interior, Kate a vrut ca oamenii să vadă că se simte bine.

Surse apropiate prințesei au declarat pentru VF că soţia Prinţului William a „făcut un pas înainte” cu tratamentul ei în ultimele săptămâni și se simte mult mai bine. „A fost o mare ușurare faptul că tolerează medicamentele și că se simte mult mai bine”, a spus un prieten de familie. „A fost, bineînțeles, o perioadă foarte dificilă și îngrijorătoare. Toată lumea s-a mobilizat în jurul ei - William, părinții ei, sora și fratele ei”.

Prințul William a desfășurat o serie de angajamente oficiale în timp ce Kate a fost acasă la recuperare, dar a avut grijă și de cei trei copii ai cuplului, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis.