Magic News

Victoria Beckham lansează colierul pe care şi-l vor dori toate femeile

După o carieră în muzică, Victoria Beckham și-a câștigat locul în lumea modei.

Ea a mizat pe o estetică chic și minimalistă, care se regăseşte în fiecare dintre colecțiile sale, iar acum designerul britanic îndrăzneşte să intre şi în lumea parfumurilor, scrie Vogue.fr.

Portofino '97, San Ysidro Drive și Suite 302... Acestea sunt cele trei ape de parfum neutre din punct de vedere al genului, inspirate de propria viaţă și realizate manual de parfumierul Jérôme Épinette. Fiecare parfum ilustrează diferite perioade din viața ei. Pentru că stilul a fost inseparabil de personalitatea și cariera ei încă de la începuturile sale ca membră a grupului Spice Girls, Victoria Beckham a reușit să le îmbine pe cele două.


Notele amețitoare ale parfumului Suite 302 evocă escapadele pariziene ale Victoriei și lui David Beckham la începutul anilor 2000 și aniversările de nuntă ale cuplului, care s-a căsătorit pe 4 iulie 1999. Iubirea profundă și încrederea pe care ea o are pentru soțul ei reprezintă esența acestui parfum amețitor. Nuanțe erotice, suave și masculine învăluie amintirile acelor nopți romantice.


Pe lângă aceste trei creații olfactive, Victoria Beckham a conceput colecția Suite 302 Vintage Necklace. La fel ca Parisul și moda, flaconul este asortat cu o miniatură retro din aur. Un obiect prețios conceput pentru a purta la gât aceste nuanțe fermecătoare. Dar și ca un accesoriu de sine stătător. 

Victoria Beckham a făcut ea însăşi o demonstraţie şi l-a purtat doar cu un blazer negru, ținuta ei emblematică. Astfel, ea a renunţat la cămaşa alba, alegând doar această bijuterie, care este atât practică, cât și estetică. Atunci când moda și frumusețea se întâlnesc, rezultatul nu poate fi decât perfect.