Magic News

“Gaițele”, Maia Morgenstern, Carmen Tănase și Adriana Trandafir, se uită la “Bridgerton”

În timp ce Bridgerton o are pe Lady Whistledown, România are Radio Șanț - o compilație de comentarii ale fanilor români, discutate chiar de cunoscutele Gaițe.

Netflix lansează un video special care sărbătorește lansarea noilor episoade din _Bridgerton: Sezonul 3_, în care invită trei dintre cele mai îndrăgite actrițe din România: Maia Morgenstern, Carmen Tănase și Adriana Trandafir.Despre serial: Sinopsis:

Produs de Shondaland și realizat de Jess Brownell, Bridgerton_ revine cu un al treilea sezon! Penelope Featherington (Nicola Coughlan) reușește să îl uite în sfârșit pe Colin Bridgerton (Luke Newton) după ce îi aude opinia deloc măgulitoare la adresa ei la finalul sezonului trecut. Oricum, a decis că a sosit timpul să își caute un soț care să îi ofere independența necesară pentru a-și continua viața dublă ca Lady Whistledown, departe de mama și surorile ei. Din lipsă de încredere, tentativele ei de a reuși pe piața mariajelor eșuează lamentabil. Întors din călătoriile estivale cu un look nou și o doză serioasă de aroganță, Colin constată cu consternare că Penelope, singura care îl apreciase așa cum era, îl tratează acum cu răceală.

Din dorința de a-i recâștiga prietenia, Colin se oferă să o inițieze pe Penelope în tainele încrederii în sine, pentru a o ajuta să își găsească un soț în acest sezon. Problema este că, atunci când sfaturile lui încep să funcționeze un pic cam prea bine, Colin trebuie să se lămurească dacă sentimentele lui pentru Penelope se rezumă la prietenie sau merg ceva mai departe. În plus, destrămarea relației cu Eloise (Claudia Jessie), care și-a găsit o nouă prietenă într-un loc cât se poate de neașteptat, complică și mai mult lucrurile pentru Penelope. Din cauza prezenței constante în înalta societate, îi este din ce în ce mai greu să păstreze secretul lui Lady Whistledown.