Magic News

Francis Ford Coppola - Marele regizor a revenit la Cannes cu “Megalopolis”

Francis Ford Coppola a revenit pe covorul roşu la Cannes, la avanpremiera celui mai recent film al său, mult aşteptatul “Megalopolis”.

40 de ani şi 100 de milioane de dolari. De atât a avut nevoie regizorul în vârstă de 85 de ani pentru a realiza “Megalopolis”, film care va intra în cinematografe din luna septembrie.

Pentru acest moment atât de special, cineastul a venit pe covorul roşu împreună cu familia sa şi cu echipa filmului. Astfel, Coppola a fost susţinut de sora sa, Talia Shire (care o interpretează pe Connie, mireasa din „The Godfather”) și fiul acesteia, Robert, fiul său, Roman Coppola și nepoata sa, Romy Mars (fiica Sofiei Coppola și a muzicianului francez Thomas Mars, de la grupul Phoenix).

Distribuția de cinci stele a filmului „Megalopolis” a fost și ea prezentă joi seară la Cannes: Adam Driver, interpretul personajului principal, precum și Shia LaBeouf, Jon Voight, D. B. Sweeney, Grace VanderWaal, Giancarlo Esposito, Aubrey Plaza, Nathalie Emmanuel și Laurence Fishburne.

„Megalopolis” este unul dintre cele 22 de lungmetraje aflate în competiție în acest an. După ce a câștigat deja două premii Palme d'Or, în 1979 pentru „Apocalypse Now” și în 1974 pentru „Conversație secretă”, Francis Ford Coppola ar putea pleca acasă cu un al treilea premiu.