Magic News

3 Sud Est - Povestea super hit-ului “Amintirile”. Trupa ucă pe scenă la Zilele Constanţei

Trupa 3 Sud Est cântă pe 21 mai la Zilele Constanţei, eveniment care se desfăşoară pe parcursul a 5 zile.

Între 17 şi 21 mai, la Constanţa au loc super concerte în Piaţa Ovidiu, expoziţii, spectacole de teatru, dar şi un show multimedia. Alături de 3 Sud Est, la Constanţa vor ma concerta Elena Gheorghe, Voltaj, Delia, The Motans, Pepe.

Concertul susţinut de 3 Sud Est este extrem de aşteptat, iar melodia “Amintirile”, super hit-ul trupei, se va auzi în mod sigur la Constanţa săptămâna viitoare.


Melodia s-a născut în studioul de înregistrări al trupei, aflat la Năvodari, iar de la lansarea sa au trecut 24 de ani.

“A fost prima piesă produsă în studioul ăsta… aici. Baza studioului a fost piesa Amintirile. Piesa a fost lansată undeva în decembrie sau chiar noiembrie 1999, dar boom-ul a fost în 2000, ianuarie 2000. Şi cred că a fost cel mai mare succes al nostru. Şi acum, când o cântăm la concerte, reacţiile sunt ca şi când piesa ar fi pe val, ca şi când e în plină ascensiune pe radio şi tv”, a povestit Laurenţiu Duţă pentru radiocluj.ro.

În anul 2000, trupa 3 Sud Est a câştigat cu piesa „Amintirile” marele trofeu al Festivalului de Muzică Uşoară Mamaia.

Laurenţiu Duţă spune că 2000 a fost cel mai bun an al trupei. Şi dacă ar fi ca o trupă să se identifice cu o singură piesă, atunci liderul 3 Sud Est spune, fără ezitare, că pentru el aceasta este “Amintirile”. Nu ar schimba nimic la ea nici azi şi recunoaşte că până acum niciun DJ nu i-a cerut să facă un remix.


Zilele Constantei 

Ediţia de anul acesta are loc între 17 și 21 mai 2024, iar scena principală va fi amplasată în Piața Ovidiu. Ziua Constanței (sărbătorită pe 21 mai, odată cu sărbătoarea Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena) reprezintă o ocazie specială de a celebra istoria și cultura orașului.

Numeroase concerte şi spectacole sunt programate în oraş cu acest prilej, punându-se accent pe multiculturalismul specific zonei. Este o invitaţie pentru comunitatea locală de a fi împreună, de a interacționa și de a se conecta, bucurându-se de oraș. 

Pe scena din Piața Ovidiu vor evolua artiști precum Anișoara & Iuliana Beregoi, Jean Gavril, Motans, Emilian, Delia, Trupa Nada, Elena Gheorghe, Andreea Bănică, Florin Ristei, Voltaj, Ionuț Galani, Pepe și 3 Sud Est. Intrarea la spectacole va fi liberă pentru toți participanții.