Magic News

Haddaway, invitat special la matinalul Magic Morning cu Liana Stanciu. Secretele unei vieţi împlinite

Haddaway, interpretul hit-ului “What Is Love”, a fost invitat în această dimineaţă la matinalul Magic Morning cu Liana Stanciu.

Artistul, care a studiat Ştiinţele politice şi Istoria, va lansa un nou album în această toamnă şi a declarat că se simte extrem de bine în România, îi plac foarte mult tinerii români, pentru că nu sunt snobi. Iar România este o ţară cu mult potenţial.


În vârstă de 59 de ani, Haddaway este într- formă fizică de invidiat, rezultat al moştenirii sale genetice, mama fiind născută în Trinindad-Tobago, tatăl german cu origini în Caraibe şi “bunicii de peste tot”, cel puţin cinci naţionalităţi regăsindu-se astfel în arborele său genealogic.

În plus, stilul de viaţa extrem de simplu pe care l-a adoptat îl face să arate şi să se simtă atât de bine. A dezvăluit că a redus consumul de carne, ajungând la cel mult două fripturi pe lună, preferă peştele şi orezul. Seara, adoră energizantele naturale, ceaiurile şi sucurile pe bază de ghimbir.


De asemenea, mişcarea este foarte importantă, iar o plimbare de 20 de kilometri împreună cu câinele este oricând binevenită. În plus, să gândeşti pozitiv este cheia pentru a avea o viaţă fericită.

Să ne gândim la lucrurile bune din viaţa noastră, aşadar!