Magic News

Primele imagini și teaser-ul pentru „SENNA”, inspirat din viața pilotului de F1

În acest prim teaser al Senna, seria limitată ce va avea premiera în a doua jumătate a anului 2024, vom revedea victoria istorică a pilotului de Formula 1 Ayrton Senna, alături de celebrul comentariu al lui Galvão Bueno, la Grand Prix Brazilia, în 1991.

Acesta vorbește despre cursa dificilă care l-a ținut blocat în treapta a șasea și care a marcat, de asemenea, prima victorie în orașul său natal, Sao Paulo. Vom urmări gândurile și experiențele pilotului, presărate cu imagini din timpul cursei, care l-au condus pe Ayrton, interpretat de Gabriel Leone, până la acel moment important din caeriera sa, alături de câteva dintre personajele care au jucat un rol esențial în viața lui atunci, printre care și Xuxa (Pâmela Tomé), Alain Prost (Matt Mella) și directorii echipei McLaren, Ron Dennis (Patrick Kennedy) și Galvão Bueno (Gabriel Louchard).

De-a lungul celor șase episoade, Senna va dezvălui în premieră drumul lui Ayrton spre succes, alături de dezamăgiri, bucurie și durere, în timp ce va scoate la iveală personalitatea sa si relațiile cu cei din jur. Serialul începe cu evenimentele care au statla baza carierei auto a triplului campion de Formula 1, de când se mută în Anglia pentru a concura în Formula Ford, și până la accidentul său tragic la Imola, Italia, în timpul celebrului Grand Prix de la San Marino.

Continuarea AICI