Magic News

Hit-urile lui Ed Sheeran. Artistul cântă în luna august la Bucureşti

Ed Sheeran va cânta vara aceasta la Bucureşt în cadrul turneul The Mathematics Tour. Concertul va avea loc pe 24 august, pe Arena Națională, iar artistul britanic îl va avea invitat special pe Calum Scott.

Până la concertul din luna august (bilete AICI), reascultăm unele dintre cele mai mari hit-uri ale sale, piese care au dominat topurile muzicale şi au primit premii importante.

Happier

Melodia  vorbeşte despre sentimentul de amărăciune atunci când știi că fostul tău iubit este fericit într-o nouă relație. Este un cântec grozav în multă lume se regăseşte și a ajuns pe locul 59 în Billboard Hot 100.


Thinking Out Loud

Melodia a ajuns pe primul loc în topurile Adult Top 40 și Adult Contemporary și pe locul doi în Billboard Hot 100. Este o piesă foarte bună pentru a fi cântată la nunți și, ca baladă, este considerată una dintre cele mai bune lansări romantice de până acum. A fost un succes internațional uriaș și a petrecut mai mult de un an în UK Top 40.


Don't 

Hit-ul a ajuns pe locul doi în Mainstream Top 40 și pe locul nouă în Billboard Hot 100. Melodia este despre povestea dintre Ellie Goulding și Sheeran şi despre faptul că ea l-a înșelat. Dacă ai fost vreodată înșelat, vei rezona cu această piesă, unul dintre cele mai sfâșietoare cântece despre infidelitate.


Shape Of You

A fost pe primul loc în Billboard Hot 100 și a fost un hit atât în SUA, cât și în străinătate. Melodia i-a adus lui Sheeran Premiul Grammy pentru cea mai bună interpretare pop solo.


Perfect

Să ajungi pe primul loc în Billboard Hot 100 și în UK Singles Chart este perfect. Este un cântec foarte romantic, inspirat de soția lui Ed, Cherry, şi descria călătoria pe care care au făcut-o pentru a fi împreună. Cântecul vorbește despre cum s-au cunoscut și cum, după liceu, au luat-o pe drumuri separate, pentru a se regăsi mai târziu în viață. Este un cântec despre cât de mult își iubește soția și despre tot ceea ce înseamnă ea pentru el.


Afterglow

Cântecul a ajuns pe locul 29 în Billboard Hot 100 și pe locul 7 în Adult Top 40. Este unul dintre acele cântece de dragoste pe care Sheeran le-a scris chiar înainte de nașterea fetiței sale. Melodia este despre iarnă și despre cum cei doi îndrăgostiți s-au întâlnit în frig, dar dragostea pe care o au unul pentru celălalt îi ajută să se încălzească. El spune că este o zi frumoasă și că vrea ca acest moment să dureze pentru totdeauna.


Bad Habits

În 2021, Sheeran a lansat piesa Bad Habits, care vorbește despre toate obiceiurile proaste pe care oamenii le au în viața lor. Cântecul detaliază tipurile de lucruri pe care oamenii le fac și care sunt rele pentru ei și arată că toți avem vicii și că acestea ne pot doborî. Piesa a ajuns pe primul loc în topurile Adult Contemporary și Adult Top 40, precum și pe locul doi în Billboard Hot 100, și s-a bucurat și de succes internațional, ajungând pe primul loc în peste 26 de țări.


Life Goes On

Melodia apare pe albumul “Asylum” şi în ea este vorba despre Jamal Edwards, un prieten de-ai săi care a murit din cauza aritmiei cardiace. În acest cântec, Ed Sheeran se întreabă cum va merge mai departe fără Edwards. Există, de asemenea, o altă versiune a cântecului în care Luke Combs cântă în duet. Cântecul a ajuns pe locul 47 în topul Billboard Hot Country Songs și a ajuns pe locul 66 în Billboard Hot 100.