Magic News

Premiera de gală a documentarului “Nasty”. Vedete pe covorul roşu

“Nasty”, o incursiune în viața legendarului Ilie Năstase, primul rebel din istoria tenisului, a avut premiera de gală la Sala Palatului.

Alături de Ilie Năstase, îmbrăcat în uniform de general, s-au aflat numeroase vedete, de la Nadia Comăneci la Andreea Raicu. Boris Becker a venit special din Germania pentru această lansare.

„Nu ştiu ce a însemnat Ilie Năstase pentru tenis. Să spună cei care m-au văzut. Eu ştiu doar că mi-am făcut treaba mea. Melodia din film este «My way», adică am făcut cum am vrut eu... şi sunt foarte mulţumit, pentru că mai mult de numărul 1 nu puteam să fiu”, a spus Năstase pe scenă.


Filmul, regizat de Tudor Giurgiu, Cristian Pascariu și Tudor D. Popescu urmăreşte viața și cariera primului număr 1 din istoria clasamentului ATP, controversele care l-au înconjurat, dar și amprenta pe care a lăsat-o asupra lumii tenisului.

În vârstă de 77 de ani, Ilie Năstase a fost unul dintre marii jucători de tenis ai anilor 1970 și unul extrem de controversat, din cauza temperamentului său. Năstase a câștigat două turnee de Grand Slam – US Open în 1972 și Roland Garros în 1973, iar la dublu a câștigat Wimbledon în 1973, Roland Garros în 1970 și US Open în 1975. A mai câștigat de patru ori Turneul Campionilor în anii 1971, 1972, 1973 și 1975.