Magic News

Pierce Brosnan şi Keely Shaye Smith au sărbătorit 30 de ani de când sunt împreună

În 1994, Pierce Brosnan, interpretul lui James Bond, a cunoscut-o pe jurnalista Keely Shaye Smith.

A fost una dintre cele mai romantice întâlniri de la Hollywood, scrie parismatch.fr, iar cei doi formează astăzi unul dintre cele mai stabile cupluri. Ea era jurnalistă pe atunci, el era James Bond, iar în 1994 dragostea i-a adus împreună.

Anul acesta, Pierce Brosnan și Keely Shaye Smith au sărbătorit 30 de relaţie, iar momentul a fost marcat pe Instagram.

Pierce Brosnan și Keely Shaye Smith s-au cunoscut la o petrecere în Mexico City şi de atunci au rămas unu lângă altul şi şi-au întemait o familie extrem de frumoasă, ei având doi băieţi.

Pe 8 aprilie, când s-au împlinit 30 de ani de la întâlnirea lor, Keely Shaye Smith a postat pe Instagram un mesaj special şi câteva fotografii superbe de la începutul relaţiei lor, când erau tineri şi foarte frumoşi.


“4-8-94 a fost ziua mea norocoasă. Cum aș fi putut ști, când am intrat în viața ta, că destinul meu urma să se schimbe pentru totdeauna? Mulțumesc stelelor mele norocoase că am avut curajul să mă prezint ție și sunt recunoscătoare pentru totdeauna pentru legătura și familia pe care o împărtășim 3 decenii mai târziu. La mulți ani la 30 de ani!”, a scris ea.

Cei doi s-au căsătorit pe 4 august 2001 în Irlanda, țara natală a lui Pierce Brosnan. Actorul era văduv, după ce prima lui soţie, Cassandra murise în 1991 din cauza unui cancer ovarian.