Magic News

Emma Thompson şi Greg Wise - Împreună de aproape 20 de ani. Secretul simplu al căsătoriei lor fericite

Greg Wise din “The Crown” a întâlnit-o pentru prima dată pe iubirea vieții sale, actrița Emma Thompson, pe platoul de filmare al dramei de epocă “Sense and Sensibility”. Era anul 1995.

La fel ca majoritatea căsătoriilor care durează, cuplul avut parte de multe încercări de-a lungul anilor. Dar Greg a dezvăluit recent, într-un interviu pentru revista Hello!, secretul simplu al unei căsnicii fericite: “Să continui să muncești din greu”, este cheia pentru a fi fericit în cuplu.

“Dacă este vorba despre o prietenie în care există dragoste și copii, trebuie să muncești cu atât mai mult.” “Posibil ca secretul să fie faptul că nu petrecem tot timpul împreună”, a adăugat actorul. “Ca actori, există multă separare în viața noastră, deoarece suntem plecati luni întregi la filmări sau în turnee.

Așa că, probabil, suntem destul de buni la a ne reapropia după perioade lungi de timp în care am fost despărțiți", a adăugat el.

În prezent, cei doi nu sunt împreună, Emma filmând în Finlanda cu fiica lor, Gaia, în vârstă de 24 de ani. “Em este plecată la filmarea unui thriller [The Fisherwoman], iar Gaia o joacă în flashback-uri, ceea ce este minunat", se bucură Greg. “Sunt nevoite să se scufunde în apă rece ca gheața și să se rostogolească în zăpadă în fiecare zi. Voi merge să le vizitez când voi putea.

El și Emma sunt, de asemenea, părinții lui Tindy, în vârstă de 36 de ani, un fost copil soldat din Rwanda, pe care l-au adoptat oficial în 2003.