Magic News

Serialul dramă, cu o distribuție de excepție, „Apples Never Fall”, disponibil exclusiv pe SkyShowtime

SkyShowtime a confirmat că noul serial dramă, „Apples Never Fall” („Merele nu cad niciodată”), va fi disponibil pentru vizionare exclusiv pe platformă începând cu data de 23 aprilie. Serialul va debuta cu primele trei episoade, urmate de noi episoade săptămânal.

Serialul este realizat de Melanie Marnich (The OA, The Affair), scriitoare, director și producător executiv, împreună cu producătorul executiv David Heyman (Wonka, Barbie), pe baza romanului care s-a clasat în topul vânzărilor New York Times, scris de Liane Moriarty (Big Little Lies, 9 Perfect Strangers).

Plecând de la romanul scris de Liane Moriarty, New York Times best-seller, Apples Never Fall (Merele nu cad niciodată) spune povestea familiei Delaney, o familie aparent perfectă. Foștii antrenori de tenis Stan (Sam Neill) și Joy (Annette Bening) și-au vândut afacerea de succes, o școală de tenis, și sunt gata să se bucure de anii liniștiți de pensie. Abia așteaptă să petreacă timp cu cei patru copii ai lor ajunși la maturitate (Alison Brie, Jake Lacy, Conor Merrigan-Turner, Essie Randles), dar totul se schimbă când o tânără rănită le bate la ușă, aducând cu ea un entuziasm de care le era dor. Dar când Joy dispare brusc, copiii ei sunt nevoiți să reevalueze pretinsa căsătorie perfectă a părinților lor, iar cele mai întunecate secrete ale familiei încep să iasă la iveală.

În rolurile principale sunt Annette Bening, Sam Neill, Alison Brie, Jake Lacy, Conor Merrigan-Turner, Essie Randles.

Continuarea AICI