Magic News

Kyra Sedgwick şi Kevin Bacon - Secretul căsătoriei lor de peste 35 de ani

Kyra Sedgwick şi Kevin Bacon sunt căsătoriți de peste 35 de ani, cei doi având unul dintre cele mai longevive mariaje de la Hollywood.

Cum reuşesc cei doi să rămână împreună, când se presupune că se cunosc atât de bine, încât ar putea interveni rutina şi plictiseala?

Kyra Sedgwick a dezvăluit că secretul căsniciei sale cu Kevin Bacon, cu care s-a căsătorit în 1988, este faptul că rămân “curioși unul față de celălalt”.

Actrița a apărut la emisiunea americană The View și a fost întrebată despre cum își menține proaspătă relația: “Cred că ai auzit toate poveștile - trebuie doar să auzi primele două cuvinte ale unei povești și-ți spui: "Oh, e povestea aia"." “Dar tu râzi pentru că, știi tu... Cred că trebuie să rămâneți curioși unul față de celălalt, nu? Și asta e important.”

Cuplul, care are doi copii, și-a sărbătorit anul trecut cea de-a 35-a aniversare a căsătoriei, împărtășind pe Instagram fotografii superbe. Iar mesaju a fost unul atât de frumos: “Era în 1987- pe platoul de filmare al filmului “Lemon Sky” - am întâlnit un bărbat pe nume Kevin. La mulți ani, 35 de ani, dragostea mea".

Nici Bacon nu s-a putut abține să nu-și exprime afecțiunea pentru iubita lui soție, postând o fotografie în care o sărută pe cap pe Kyra în timp ce cei doi se îmbrățișează. “35 de ani se simt ca o bătaie de inimă.”, a scris Kevin.

Kyra și Kevin și-au făcut un obicei plăcut din a posta pe rețelele de socializare videoclipuri caraghioase cu ei, dansând pe tema Footloose, unul dintre filmele care l-au impus pe Bacon la Hollywood. “M-a pus literalmente să îi port pantalonii și cămașa și crocs pentru asta", a glumit Sedgwick după ce a fost întrebată despre scenetă la The View.

Kyra și Kevin s-au întâlnit pe platoul de filmare al peliculei “Lemon Sky” în 1987, iar dragostea a fost atât de mare încât s-au căsătorit un an mai târziu. În timpul interviului, Kyra a dezvăluit, de asemenea, detalii despre viitorul lor film, “Connescence”, prima lor peliculă împreună după “Cavedweller and The Woodsman” din 2004. “

Cred că lucrul pe care trebuie să-l ascunzi este faptul că te cunoști de 35 de ani”, a spus ea. "De obicei, joci rolul unor străini care se întâlnesc", ceea ce trebuie să fie mai greu decât pare ca să te comporți ca și cum soțul tău de aproape patruzeci de ani este un străin total.

“Este o comedie romantică - este departe de a fi lansată, așa că nu o căutați încă - și sperăm că suntem actori suficient de buni încât să ne credeți și să credeți în aceste personaje", a adăugat Sedgwick. Și bineînțeles că o veți face, pentru că nu suntem noi deloc.”