Magic News

Familia regală britanică la slujba de Paşte

Bolnav de cancer, Regele Charles al III-lea a mers la capela St George pentru a asista la slujba de Paște, o prezenţă simbolică menită să aducă speranţa.

Alături de el s-au aflat mai mulţi membri ai familiei regale, însă marii absenţi au fost Prinţii de Wales. Din păcate, Kate a anunţat în urmă cu o săptămână că este bolnavă de cancer şi a început chimioterapia preventivă.

În vârstă de 75 de ani, Regele Charles al III-lea a sosit la St George cu Bentley-ul său și a zâmbit mulţimii în timp ce a participat la tradiționala slujbă de Paște. De la anunțul din luna februarie că are cancer, descoperit după o operaţie de prostate, monarhul Marii Britanii nu a mai avut nicio apariție publică, preferând liniștea casei sale de la Clarence House. Cu toate acestea, Charles a făcut o excepție în această zi de sărbătoare.

Cu câteva minute înainte de slujbă, el i-a salutat pe fanii regalităţii și pe fotografii prezenţi în fața clădirii. Alături de el s-a aflat soția sa, Camilla, care de câteva luni îl înlocuieşte la evenimentele majore. De asemenea, la slujbă au participat sora sa, prințesa Anne, precum și Sarah Ferguson și prințul Andrew. Prințul Edward și soția sa, Sophie de Wessex, au fost şi ei prezenţi.

Regele Charles este alături de Kat în această perioadă dificilă, find mândru de curajul de care prinţesă dă dovadă.