Magic News

Copiii lui Michael Jackson, pe covorul roşu după 12 ani. Cum arată astăzi

Prince, Paris și Bigi Jackson, cei trei copii ai lui Michael Jackson, au apărut în public pentru a asista la avanpremiera musicalului “MJ: The Musical”.

Ultima dată când cei trei copii au fost văzuţi pe covorul roșu a fost în urmă cu 12 ani, când au fost însoțiți de mătușa lor, Latoya Jackson, scrie madame.lefigaro.fr.

Acum, în vârstă de 27, 25 și, respectiv, 22 de ani, ei nu mai au nevoie de nimeni care să îi țină de mână în fața fotografilor. Un motiv foarte puternic i-a adus pe frații Jackson împreună la Londra, pe 27 martie.

Ei au venit să asiste la premiera producţiei “MJ: The Musical”, un musical care spune povestea pregătirilor turneului “Dangerous” al tatălui lor, Michael Jackson, care a murit în 2009.

Paris și frații ei s-au îmbrăcat elegant pentru această ocazie atât de specială. Paris a purtat o rochie lungă, vaporoasă, de culoarea cuprului, cu umerii goi și mâneci lungi. Ea şi-a asortat rochia cu sandale cu toc, al căror aspect romantic contrasta cu numeroasele ei tatuaje. Frații săi au purtat costume negre și sobre.

În timp ce frații ei sunt mai degrabă discreți, Paris este o prezenţa constantă în lumina reflectoarelor. Cântăreață, actriță și model, ea nu mai este doar fiica regelui muzicii pop. În martie anul trecut, Paris a fost prezentă la Săptămâna Modei de la Paris, asistând la show-ul designerului britanic Stella McCartney.

Prince, cel mai mare dintre frați, duce o viață liniştită alături de iubita lui, Molly Schirmang, pe care a cunoscut-o pe băncile Universității Loyola Marymount din California, pe care au absolvit-o în 2019. Cu toate acestea, Prince a avut câteva apariții pe covorul roșu. În iunie 2022, el a urcat pe scena de la Premiile Tony pentru a prezenta musicalul MJ: The Musical. El a fost însoțit de sora sa Paris.

În ceea ce-l privește pe Bigi, bebelușul pe care Michael Jackson l-a ținut în fața mulțimii la fereastra sa, el se luptă în justiţie cu bunica sa, Katherine Jackson. Potrivit TMZ, tânărul vrea să o împiedice pe bunică să folosească moștenirea cântărețului pentru a-și plăti cheltuielile de judecată. Născut dintr-o mamă surogat, Prince Michael a fost crescut de tatăl său și apoi de bunica sa, Katherine Jackson, care a devenit tutorele său legal, precum și al celor doi copii mai mari. Din cauza vârstei înaintate a bunicii sale și a faptului că fratele și sora sa sunt adulţi, Bigi a fost plasat sub tutela vărului său mai mare, T.J. Jackson, la sfârșitul adolescenței.